Hotels in Belgie

Hotels in Belgie

Vind jij het ook fijn om wel eens een weekendje in het buitenland te vertoeven? Maar ondertussen hier niet te lang voor te hoeven reizen en er ook nog eens heel weinig voor hoeven te betalen? Klinkt te mooi om waar te zijn waarschijnlijk, maar niks is minder waar.

Via vakantieveilingen is dit tegenwoordig gewoon mogelijk. Net zoals dat mensen voor kunstwerken kunnen bieden en de hoogste bieder het kunstwerk bemachtigd is dit tegenwoordig ook mogelijk voor vakanties.

Mensen kunnen op het internet op verschillende websites meedoen aan vakantieveilingen. Degene die het hoogste biedt heeft dan een vakantie bemachtigd voor een lekker prijsje.

Bieden op hotels

Hoe gaat het bieden op hotels nou precies in z’n werk? Het is eigenlijk heel simpel. Je meldt je over het algemeen gratis aan op een veilingsite waar dus ook vakanties worden geveild. Hierna kun je aan elke veiling mee gaan doen. Elke veiling heeft een bepaalde duur, bijvoorbeeld 30 minuten. Als jij aan het einde van de 30 minuten het hoogste bod hebt uitgebracht is de vakantie voor jou. Het is dus super simpel om hier aan mee te doen.

Is bieden wel goedkoper?

Jazeker, bieden is wel degelijk goedkoper. Waarom? Bij elke veiling zie je een link naar de oorspronkelijke vakantie en kun je dus ook zien wat de vakantie normaal kost. Voor een hotel gaat dit natuurlijk ook op. Je kunt natuurlijk ook zelf opzoeken wat een hotel normaal kost. Als je dus de normale prijs weet ga je natuurlijk nooit meer bieden dan dit bedrag. Hierdoor is bieden op een vakantie dus bijna altijd goedkoper dan het boeken op een reguliere manier.

Waar ben je naar op zoek?

Bieden op hotels is natuurlijk leuk, maar bied wel op dingen waar je naar op zoek bent. Je kunt wel gaan bieden op een standaard hotel ergens op het platteland van Belgie, maar als dat iets is waar je niet echt vrolijk van wordt, kun je hier beter niet op bieden. Bied dan bijvoorbeeld alleen op een luxe hotel in het centrum van Brussel, want mocht je deze veiling winnen dan ben je tenminste pas echt blij!

Op naar Belgie

En dan gebeurd het. Na een paar keer hebben te mee gedaan aan een veiling en telkens net niet gewonnen te hebben win je nu een keer! Je kunt nu dus je koffer gaan pakken en lekker gaan genieten van een fijn hotel in Belgie. Als je in Belgie bent kun je natuurlijk alles doen, maar net waar je zin in hebt. Of je nu lekker Belgische frietjes gaat eten of Manneken pis gaat bezoeken, de keuze is helemaal aan jou. Of misschien heb je net wel een 5 sterren hotel voor maar 40 euro weten te winnen en ga je dus je hotelkamer niet uit, maar ga je genieten van alle luxe die het hotel te bieden heeft. Of misschien ga je nu wel al het geld dat je bespaart hebt via de veiling opmaken aan een luxe etentje of een leuke kroegentocht.

Copyright 2018 vakantie-veiling.org