Hotels in Duitsland

Hotels in Duitsland

Wie wil het nou niet? Een weekje of een weekendje lekker naar een hotel in het buitenland? In het buitenland, maar toch lekker dichtbij, zoals Duitsland is dan natuurlijk helemaal ideaal. Toch in het buitenland, maar geen ellenlange reistijden. Dubbel voordeel dus.

Via een veiling kun je dit ook nog eens heel goedkoop bemachtigen. Met een beetje geluk win jij een veiling voor een hotel in Duitsland en kun je dus lekker goedkoop er even tussen uit.

Er bestaan meerdere sites waar er vakanties worden geveild. 2 voorbeelden hiervan zijn: vakantieveilingen.nl en hotelkamerveiling.nl

Vakantieveilingen.nl

Als eerste zullen we hier eens even 2 bekende veiling sites bespreken. Op deze manier krijg je een indruk hoe zo’n veiling site er nu uit ziet. Vakantieveilingen.nl is een grote site, waar je onder andere op vakanties kunt bieden. Maar naast vakanties kun je er ook op andere dingen bieden, zoals een concertkaartje of een bioscoopkaartje. Biedingen starten vanaf 1 euro en elke bieding heeft een bepaalde tijdsduur. Aan het einde van de tijdsduur kun je dus zien wie het meeste geboden heeft en degene die het meeste geboden heeft, heeft de vakantie gewonnen. Per vakantieveiling kun je ook de link zien naar de oorspronkelijke vakantie en site waar deze vakantie op staat. Op deze manier kun je dus zien wat een vakantie normaal kost en dan moet je dus wel erg dom zijn wil je meer dan deze prijs op de vakantie gaan bieden.

Hotelkamer veiling.nl

Hotelkamerveiling.nl is een andere site waar je kunt bieden op hotelkamers. Hotelkamerveiling specialiseert zich wel in vakanties en hier kun je dus niet op andere dingen bieden zoals een concertkaartje. Op de hoofdpagine van de site kun je zien op welke vakanties je kunt bieden. Per vakantie zie je ook na hoeveel minuten de bieding sluit. Op deze manier weet je dus nog hoe lang je hebt om een bod uit te brengen. Aan het einde van deze tijd heeft de hoogste bieder de vakantie gewonnen.

Duitsland

Duitsland is een groot en populair land en dat kun je ook wel zien aan de vakantieveilingen. Op hotelkamerveiling.nl kun je elke dag wel op ongeveer 200 hotels in Duitsland bieden. Je kunt op een grote google maps kaart kijken waar alle hotels zich bevinden. Wil je dus bijvoorbeeld naar Berlijn, dan kun je je hierop concentreren en alleen bieden op hotels in deze regio.

Duitse dingen

Als je geluk hebt en je hebt een hotel voor een mooi prijsje weten te bemachtigen in Duitsland via een veiling dan heb je natuurlijk genoeg geld over om typische Duitse dingen in Duitsland te gaan doen. Dus naast de Duitse bieren en bockworsten kun je dan nog meer doen. Als je bijvoorbeeld een voetballiefhebber bent zou je eens een Duitse voetbalwedstrijd kunnen bezoeken. Op deze manier kun je goed de sfeer bij onze oosterburen meemaken. En terwijl de mannen naar het voetbal zijn kunnen de dames natuurlijk gaan shoppen in een van de gote steden in Duitsland.

Copyright 2018 vakantie-veiling.org