Hotels in Frankrijk

Hotels in Frankrijk

Altijd al gedroomd van een vakantie naar Frankrijk? Heb je alleen het geld er niet voor? Dan heb je zeker nog nooit gehoord van vakantieveilingen? Via een vakantieveiling kun je, als je een beetje geluk hebt, op een hele goedkope manier een vakantie bemachtigen.

Ga dus elk vrij uurtje even achter het internet surfen en bied mee op de vakanties naar Frankrijk. Voor een paar dagen overnachten in een hotel in Frankrijk kun je al gaan bieden vanaf 1 euro. Maar helaas, er zijn natuurlijk een hoop mensen die op deze manier van een bijna gratis vakantie willen gaan genieten, dus voor 1 euro zul je bijna nooit een vakantie krijgen, maar zeker wel voor weinig geld.

Hou dus vol en geef de moed niet op als je al met 15 verschillende veilingen hebt meegedaan, maar nog nooit wat gewonnen hebt en de prijzen niet eens in de buurt komen van je budget. Je hoeft namelijk maar een keer geluk te hebben en dan kun je al voor een schijntje naar Frankrijk toe.

Parijs

Parijs, de hoofdstad van Frankrijk. En natuurlijk de stad van de liefde. Het is ook een stad wat vol zit met hotels. Maar voor een standaard hotel ben je al snel veel geld kwijt en helaas hebben we niet allemaal zoveel geld te besteden. Een vakantieveiling kan dan de oplossing zijn. Op deze manier is het mogelijk om voor een schijntje een hotel te boeken in Parijs, waardoor je ook nog kunt genieten van al het andere dat Parijs heeft te bieden. Zoals een avondje lekker uit eten gaan of het beklimmen van de Eiffeltoren.

Wijn proeven

Wijn hoort natuurlijk net zo erg bij Frankrijk als dat tulpen bij Nederland horen. Als je dus naar Frankrijk gaat is het ook zeker de moeite waard om een wijnstreek te bezoeken en wat meer te weten te komen over wijnen. In zo’n wijnstreek kunnen ze je hier daar namelijk van alles over vertellen. Van het plukken van de druiven tot aan het sluiten van de wijnfles. Hartstikke leerzaam natuurlijk en ondertussen ook nog een aantal lekkere wijnen proeven.

Hotelveilingen

Wil je naar een hotel in Frankrijk gaan, dan is een hotelveiling de manier om goedkoop een hotel te kunnen bemachtigen. Hotelkamerveiling.nl is hier een voorbeeld van. Deze site biedt hotels aan in meerdere landen en dus ook hotels in Frankrijk. Je kunt daar dus Frankrijk aanklikken en meebieden op de veilingen die daar gehouden worden. Elke dag worden er wel een paar biedingen gehouden in Frankrijk. Als je hier dus elke dag aan mee doet is de kans best wel groot dat je in 2 weken een keertje de winnaar wordt van zo’n bieding en dus voor een goedkoop bedrag een hotel hebt geboekt in Frankrijk.

Stokbrood

Eenmaal in Frankrijk aangekomen kun je natuurlijk Frankrijk helemaal gaan ontdekken. En naast een wijntocht moet je natuurlijk ook stokbrood hebben gegeten, want dan is het plaatje pas echt compleet. Iedere Fransman eet stokbrood en wil je je dus echt in Frankrijk wanen dan zul je de dag moeten beginnen met een vers stukje stokbrood.

Copyright 2018 vakantie-veiling.org