Hotels in nederland

Hotels in Nederland

Wil jij ook wel eens een keer genieten van alle luxe in een 5 sterren hotel in Nederland? Maar heb je hier het geld alleen niet voor? Niet getreurd, want via hotelveilingen op het internet is het mogelijk om voor een klein bedrag een paar hotelovernachtingen te winnen, waardoor jij dit alsnog mee kan maken.

Veilingen op het internet voor vakanties en hotels worden op meerdere sites gehouden. Een paar voorbeelden hiervan zijn hotelkamerveilingen.nl en vakantieveilingen.nl. De meeste grote en bekende sites zijn gewoon betrouwbaar en daar hoef je dus niet bang te zijn voor oplichting.

Doe anders eerst wat research naar een website om jezelf gerust te stellen, zodat je met een gerust hart mee kunt doen aan een veiling. En wie weet, met een beetje geluk heb jij een 5 sterren hotel voor 2 nachten weten te bemachtigen voor maar 30 euro!

Bieden vanaf 1 euro

Op de verschillende veilingsites die er bestaan kun je al vanaf 1 euro bieden op hotels. Per hotel kun je natuurlijk kijken wat een overnachting in zo’n hotel normaal kost, op deze manier ga je natuurlijk nooit meer bieden dan wat zo’n hotel normaal kost. Elke vakantie veiling heeft een bepaalde duur, bijvoorbeeld een half uur. Tijdens dit half uur kan iedereen zo vaak die wilt op het hotel stemmen. Degene die aan het einde van het half uur dan het hoogste bedrag heeft geboden heeft de hotelovernachtingen voor dat bedrag binnen. Zo kan het dus gebeuren dat je de hoogste bieder bent met 30 euro en dus van een goedkoop weekendje weg kan gaan genieten.

Nederland

Hotels in Nederland heb je in allerlei soorten en maten. Van goedkope motelletjes tot aan superluxe 5 sterren hotels, van campings in Friesland tot een vakantie Limburg. Maar voor een standaard hotelkamer ben je toch al snel 80 euro per nacht kwijt voor 2 personen. Best prijzig dus en een hotelveiling kan je dan enorm veel geld besparen. Als je er even een weekendje tussenuit wilt en niet te ver wilt reizen is Nederland natuurlijk ideaal. Bovendien heeft Nederland een hoop te bieden en heeft Nederland meerdere gezichten. Als je normaal bijvoorbeeld in een drukke stad in de randstad woont en je gaat een weekendje naar Friesland dan zul je een heel ander Nederland meemaken dan je normaal gewend bent.

Luxe in een hotel

Lekker in een bubbelbad zitten in je eigen hotelkamer. Misschien nog wel een sauna erbij ook. Genieten van een bed wat in de winkel duizenden euro’s kost. Lekker gaan zwemmen in een groot zwembad. Heerlijk dineren in het restaurant van het hotel. Een overnachting in een 5 sterren hotel is zeker geen kwelling. En nu is het via veilingen dus mogelijk om dit op een hele goedkope manier te bereiken. Doe er dus eens aan mee of neem een kijkje op de site en zie voor hoe weinig geld mensen gaan genieten van een leuke vakantie!

Bieden

Het bieden gaat heel simpel in z’n werk. Meld je (gratis) aan en per veiling kun je mee gaan bieden. Je geeft het bedrag aan wat je voor de vakantie wilt bieden. Ben jij aan het einde van de race de hoogste bieder? Dan is de vakantie voor jou!

Copyright 2018 vakantie-veiling.org