Camping callantsoog kamperen maar met luxe

Inhoud

Camping Callantsoog: kamperen, maar mét luxe

Bent u op zoek naar een camping in Callantsoog? Dan bent u bij Strand49 aan het goede adres. Strand49 is een ruime, luxe camping vlakbij Callantsoog. Callantsoog ligt in Noord-Holland, vlakbij Petten en Sint Maartenszee. Strand49 staat bekend om zijn autovrije camping, perfecte uitvalswegen voor dagjes weg en de luxe die op de camping heerst.

Vakantie! Heerlijk. U bent toe aan rust, ruimte en natuur. Kamperen geeft rust en u bent lekker veel buiten, maar kan voor sommige mensen ook onwennig aanvoelen wegens het gebrek aan luxe. Bij Strand49 doen we er alles aan om uw campingverblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Daarom zijn de kampeerplaatsen op deze camping in Callantsoog ruim; zo’n 120m2. Daarnaast beschikt iedere kampeerplek over privé sanitair. Oftewel, uw eigen verwarmde badkamer met eigen douche en toilet naast de tent of caravan. Privé sanitair geeft luxe en privacy, precies wat veel mensen missen tijdens het kamperen. Daarnaast beschikt iedere kampeerplek over 16 ampère stroom, televisie aansluiting, buitenkraan met afvoer, gratis wifi en betaalt u bij ons geen reserveringskosten of kosten bij voorkeursboekingen.

Bij aankomst op de camping kunt u direct doorrijden naar de door u gereserveerde kampeerplaats. Dit voorkomt onnodig lange files bij de receptie en gewacht. Daar heeft u helemaal geen zin in, u heeft per slot van rekening vakantie!

Camping Callantsoog: genoeg te doen

De luxe en mooie camping Strand49 grenst aan de duinen en de kust van Sint Maartenszee. Binnen tien minuten fietsen bent u van de camping in Callantsoog en het strand. Hier kunt u terecht voor heerlijke wandelingen, u kunt shoppen in het stadje of bezoekt het strand voor een relaxte stranddag. Het strand staat bekend om het gemoedelijke gevoel en er zijn twee strandtenten voor een hapje of een drankje.

In de nabijgelegen dorpjes zijn genoeg winkels om uw boodschappen te halen, maar bent u toch iets vergeten in Callantsoog? De camping beschikt over een eigen campingwinkel. Snacks, frisdrank, alcoholische dranken en alle basis voedingsmiddelen zijn hier verkrijbaar. Tijdens het hoogseizoen kunt u in de campingwinkel ook terecht voor een ruime keuze aan heerlijke versgebakken broodjes.

Ook de kinderen hoeven zich op deze camping bij Callantsoog niet te vervelen. Er zijn veel speeltuinen waar ze zichzelf uren kunnen vermaken.

Glamping op de camping in Callantsoog

Zoekt u nog net iets meer luxe dan ‘alleen’ privé sanitair? Dan is Glamping misschien wel iets voor u. Glamping is ontstaan vanuit Glamour en Camping. Het is een laagdrempelige manier van kamperen. U bent daadwerkelijk op een camping in Callantsoog, maar hoeft geen van de gemakken van thuis te missen. Uw tent of huisje beschikt over een eigen keuken, linnengoed, groot en schoon bed, badkamer met toilet, tv; kortom, het ontbreekt u aan niets tijdens glamping. De tent of het huisje is helemaal voor u ingericht al u aankomt, dus het enige wat u hoeft te doen als u op deze camping in Callantsoog aankomt is: genieten! Bij Strand49 verhuren we verschillende type glampingaccomodaties.

Kamperen!

Kortom, bent u op zoek naar een camping in Callantsoog? Denk dan eens aan Strand49. Een ruime, luxe camping waar voor iedereen wat te doen is. U kunt bij Strand49 voorseizoensplaatsen reserveren, zo beschikt u tijdelijk over een tweede huis aan zee. Uw vakantiegevoel is voor ons belangrijk en wij doen er alles voor om het u naar de zin te maken. Vragen? Neem dan contact met ons op.

Copyright 2018 vakantie-veiling.org